The campingbil tripp Finland/Sverige/Åland. Del 2

Efter Skuleberget så hamnade vi i Kramfors, Nästvattnet, Hällan 209..Seems like I’ve been here before… 😉 Jag konstareade att Kramfors inte låg mitt emot Konsum längre..Konsum har flyttat närmare bolaget!

Efter 3 nätter på Pappas stuga med god mat och utan att behöva tömma skit tunnor eller måla fönster men besök till Sandslån och Sollefteå drog vi ner till Hemsön där vi såg fästingen med kanoner och sånt! Vi han även träffa en bekant från Google+ som bor på Hemsön! 🙂

Ett kort stopp i Härnösand och ett besök hos Tom och käka pizza! 🙂

Ytterliga ett E4 race ner till brollan i Björke på 3 timmmar och inspektera friggeboden! Tid för annat än soffhäng i 2 timmar fanns inte inte..med nöd å näppe hann vi köpa surströmming på Willys i Gävle innan vi skulle åka Rosella båten från Kapellskär till Mariehamn dagen där på..pust!! OBS! Saaben är till salu!

Mariehamn bjöd på Rockoff och ”tjuvlyssnat” en svamlig Göteborgare menade att finlanssvenskan var nyans rikare än rikssvenskan..aj sidu!!

Veronica Maggio syns på andra sidan vägen!

Summa sumarum! Nästa sommmar eller nått veckoslut om några dagar redan så kommer vi att packa bilen igen absolut camping livet är roligt! Jag ska bara justera campingbilen lite..soldäcket blev ju inte i söder läge! 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s