Presentation

Jag tycker om att ha det fint runt mig och på egen hand fixa inne och ute roar mig mycket. Jag tycker mycket om musik, film och självklart att umgås med min familj! Jag har 2 söner 19 och 21 år. Min pappa är bosatt i Gävle. Bror min bor med familj i Björke. Syrran bor numera i Kanada!
Min mamma gick bort allt för tidigt hösten 2004.

fest
 
För några år sen då jag var..typ 36 då så var det väl slöjdlärare jag ville vara eller om det var möbel designer snickare med både butik och verkstad.

Men fortsatt i min presentation här så kan jag väl berätta att jag nu jobbar som fastighetsskötare eller som de säger här i Finland gårdskarl vilket jag stortrivs med. Men har väl en ”dröm” om egen firma tillverkning och försäljning i egen butik. Jag har en firma registrerad men..Stefan Träproduktion men det går lite trögt..men någon dag ska jag ha de där enkla smarta snygga sakerna i serieproduktion som slår alla tänkbara försäljningsrekord!
P1010895

Jag måste väl säga något om min blogg titel antar jag. Dalmas är jag eftersom jag är född i Ludvika 1966. Raseborgare blev jag vid årsskiftet 2009. Jag trivs väldigt bra här i Raseborg där jag rör mig mellan Pojo, Karis, Ekenäs och Fiskars.
P1030713
Min kära fru som är chef på Fiskars Museum har påpekat att det finns en del sakfel här i min presentation…men saker och ting ändras ju hela tiden i våra liv och att uppdatera här kanske inte är de viktigaste!? Eller..:)

Med vänlig hälsning
Stefan Svedberg
Den 18 januari 2012

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s